Συνέντευξη του Επιστημονικά Υπεύθυνου του έργου SMARTiMONY, καθ. Χρυσόστομου Στύλιου, στην τηλεόραση σχετικά με τις δραστηριότητες και τα αποτελέσματα του έργου.

Ο Επιστημονικός Υπεύθυνος του έργου SMARTiMONY, καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος, παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στο AtticaTv, όπου σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση αναφέρθηκε στις δραστηριότητες και τα αποτελέσματα του έργου. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, τόνισε τη σημασία των καινοτόμων εφαρμογών που αναπτύχθηκαν στο πλαίσιο του SMARTiMONY, όπως και τη μεγάλη τους συμβολή στην προβολή των πολιτιστικών αξιοθέατων στις περιοχές παρέμβασης (Άρτα, Ηγουμενίτσα, Αργυρόκαστρο, περίχωρα Αργυροκάστρου).

Το έργο SMARTiMONY υλοποιείται στο πλαίσιο του Προγράμματος Διασυνοριακής Συνεργασίας «Ελλάδα – Αλβανία 2014-2020». Συντονιστής Εταίρος του Έργου είναι το Εργαστήριο Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής (ΕΓΕΠ) του Τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, και συμμετέχουν ως εταίροι ο Δήμος Ηγουμενίτσας, η Νομαρχία Αργυροκάστρου και το Κέντρο Περιφερειακής Ανάπτυξης και Συνεργασίας το οποίο εδρεύει στα Τίρανα.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ερευνητικό έργο SMARTiMONY, μπορείτε να επισκεφθείτε τον επίσημο ιστότοπό του: https://www.smartimony.eu/

Μετάβαση στο περιεχόμενο