Η ομάδα του PLANET4 στη διεθνή έκθεση BEYOND 2022

Ο Καθηγητής Χρυσόστομος Στύλιος, και οι συνεργάτες του, Λαμπρινή Παππά και Γιώργος Παχούλας, από το Εργαστήριο Γνώσης και Ευφυούς Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων συμμετείχαν με περίπτερο του εργαστηρίου στη Διεθνή Έκθεση BEYOND 2022 που πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη από τις 29 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου. 

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, η ομάδα μας είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει σε ένα ευρύ κοινό με τεχνολογική κατεύθυνση -εταιρείες, αλλά και ιδιώτες με ενδιαφέρον στην Βιομηχανία 4.0- τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του έργου PLANET4. Εταιρείες υψηλής τεχνολογίας από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο επισκέφθηκαν το περίπτερό μας και ενημερώθηκαν για τα βήματα υλοποίησης του έργου μας και την καινοτομία που επιφέρει. 

Οι εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της ρομποτικής και του αυτοματισμού έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα του έργου σχετικά με τις προτεινόμενες παρεμβάσεις και την  απαραίτητη αναμόρφωση των ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών.

Η ομάδα μας ανυπομονεί να συμμετάσχει σε περισσότερες εκδηλώσεις για να επικοινωνήσει περαιτέρω το έργο μας.

Μετάβαση στο περιεχόμενο