Το Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, μετά από την επιτυχημένη διοργάνωση του 11ου Διεθνούς Workshop on Computer Science and Information Technologies (CSIT’ 2009), θα συνδράμει και στη διοργάνωση του 12ου Διεθνούς Workshop on Computer Science and Information Technologies (CSIT’ 2010) που θα πραγματοποιηθεί στη Ρωσία στις 13-19 Σεπτεμβρίου 2010.
Η φιλοσοφία της διοργάνωσης παραμένει η ίδια: να δώσει τη δυνατότητα σε ερευνητές από διάφορες χώρες να παρουσιάσουν την ερευνητική τους εργασία σε επιστημονικά πεδία που εμπίπτουν στην επιστήμη των υπολογιστών και της πληροφορικής και να προωθήσουν το διάλογο μεταξύ των επιστημονικών πεδίων που θα εκπροσωπηθούν προκειμένου να ανοίξουν νέοι δρόμοι στην έρευνα με άξονα τη διαθεματικότητα και τη διεπιστημονικότητα.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί εν πλω, σε ποταμόπλοιο με αφετηρία τη Μόσχα και προορισμό την Αγία Πετρούπολη.
Ο Επικ. Καθηγητής του Τμήματος Τεχνολογίας Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Τ.Ε.Ι. Ηπείρου, κ. Χρυσόστομος Στύλιος, έχει οριστεί ως ένας από τους αντιπροέδρους της συνδιοργάνωσης.

Μετάβαση στο περιεχόμενο